miércoles, 25 de marzo de 2015

Capitol 13

El que ells no sabien es que amagat a un canto, un altre desconegut estava observant-los amb deteniment des de ja fa dies. Recordeu al culpable que va començar tot això? Pensàveu que havia desaparegut? No, ell era silenciós i amb compte ,pels racons s'amagava observant-lo tot esperant el seu moment; i aquell moment havia arribat. No podia suportar la idea de que Pamela fora assassinada a mans d'Andres, va eixir del  seu  amagatall i va arrancar-li les armes. Van sacsejar i es va escoltar un tir, de sobte Andres va caure agonitzat i va morir, Rubén va fugir atemorit per si ell era el següent. Pamela, Jaime i Jaume no podien apartar la mirada d'aquell xic que ja no hi era un xic tenia sang per tota la cara i per la roba, Pamela va  procedir a preguntar-li :

Pamela:-Qui eres tu? Perquè ens has salvat, si eres un de ells?

El xic zombie va eixir el mes ràpid que va podré i Pamela va eixir darrere de ell,quan el va agafar  a un canto del pati,  el va estirar del braç i se'l va portar darrere ,de la impressió de quedar-se amb el braç en la mà es va quedar paralitzada i el xic zombie va aprofitar per a fugir. De sobte van aparèixer Jaime i Jaume darrere de Pamela.

Jaume:En que pensaves botja,anant tu sola darrere de ell?

Jaime:Això es un braç Pamela?

Pamela va eixir del shock que estava tenint per la impressió, va tirar el braç al sòl i va dir:

Pamela:-On esta el xic zombie?

Jaume:Estas be? Que ha passat quan no estaven?

Pamela :No ha passat res, he eixit darrere d'ell i quan l'he estirat del braç per a parar-lo m'he quedat amb ell en la mà i a desaparegut, res mes.

Jaime:Anem ja per la guarida que no se com seguim vius.

Jaume va agafar el braç per a emportar-lo i es van dirigir fins la biblioteca altra vegada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario