miércoles, 7 de enero de 2015

Capitol 10

Tots preocupats pel braç d'Andres sense deixar de mirar al voltant per si d'un moment a altre sortia un zombie; van tocar a la porta de la biblioteca i desde dins es va escoltar una veu

Anonim: Contrasenya?

Pamela: Ni en 100 anys aconseguiré aprovar ètica.

A continuació es va obrir la porta silenciosament i l'ánonim que segons abans preguntava per la contrasenya es va quedar mirant el braç d'Andres.

Anonim: Que li ha pasat?

Aitor: Nos els em encontrat en la cantina quan anavem a per menjar, es van quedar atrapats, i mentre parlàvem un zombie a atacat a Andres al braç.

Anonim: Commmmmm? Heu traigut a un infectat???? I el menjar?

Pamela: No anaven a deixar-ho tirat, li em cortat el braç abans de que s'infectara del tot. I el menjar no el em pogut agafar perque ens han atacat.

Anonim:-Pamela i Aitor veniu amb mi anem a parlar perque estic flipant.

Pamela, Aitor i l'anonim es van anar a un cantó apartats a parlar i Jones va aprofitar per a preguntar-li a Paula qui era aquell xic i perque tenia aquell mal humor .

Jones:-Qui es?

Paula:-Es diu Nazareno es un xic que porta mes anys en l'institut que la tos. Sempre estava de bon humor però l'apocalipsi l'ha afectat al cap s'ha quedat boig! JAJAJA

Jones:-Que mala hi eres JAJA.

Jones es va apropar com si anara a preguntar-li alguna cosa a Pamela per a escoltar aquella conversació que tenia molt bona pinta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario